Domus Magnus Villa Molenenk
Exclusief
In de omgeving van: stadspark
HZ
 
Laan van Borgele 7
7414 GS   Deventer
, Nederland

Hoe verder na verblijf in dit herstelcentrum?

Zorgalmanak
Toon Zorgverzekeraars Verberg Zorgverzekeraars

Als herstelhotel geaccepteerd door de volgende zorgverzekeraar(s):

Selecteer hieronder uw zorgverzekeraar en neem kennis van hetgeen hij vergoedt.

ASR
ONVZ
Zorg & Zekerheid
ENO
Zilveren Kruis

Lees - en weeg - hier het oordeel van anderen over dit adres volgens ZorgkaartNederland.nl

 

Op een lommerrijke plek in Deventer heeft Domus Magnus in september 2017 de deuren geopend van de nieuwe locatie Villa Molenenk. De luxe woonzorglocatie is in klassieke stijl gebouwd en staat op de plek van de oude Villa Molenenk - een bekende facade in Deventer.

 

Villa Molenenk ligt op een groot eigen landgoed van 1,5 hectare, dat grenst aan het monumentale stadspark Het Nieuwe Plantsoen. Vanuit de openslaande deuren loopt u zo de tuin en het park in. Rondom de villa zijn diverse terrassen aangelegd met zitjes. Het historische en mooi gerestaureerde centrum van Deventer ligt op een paar minuten rijden. Rondom Deventer zijn schilderachtige IJssel-plaatsen als Wijhe, Olst en Zutphen te vinden. Deventer is via snelweg A1 makkelijk bereikbaar voor bezoekers.

 

 

Waarderingen over Domus Magnus - Villa Molenenk in Deventer.

 

Beste,.......

 

Voor onze moeder van 93 jaar die zo zwak werd dat zij niet meer alleen kon wonen hebben we in Villa Molenenk een goed gevonden. We wilden graag dat ze de beste zorg in een warme omgeving moest krijgen. En dat is gelukt. Inmiddels is onze moeder overleden, maar we hebben nog steeds hele warme gevoelens voor deze plek waar je, je snel thuis voelt. Als familie hebben we ons respectvol behandeld gevoeld in de periode dat onze moeder in Villa Molenenk woonde en in de periode romdom haar overlijden.

 

Met recht een zorgHotel, heel gastvrij , mooie kamers fantastisch eten en geweldige verplegend personeel niets was teveel. Echt een fantastische herstelweek gehad. Enorm bedankt.

 

Villa Molenenk is een prachtige locatie in een groene omgeving met een warme, huiselijke uitstraling. De inrichting is mooi, gezellig en sfeervol. De medewerkers zijn allemaal erg vriendelijk, betrokken en behulpzaam. Er worden veel activiteiten georganiseerd, zoals bloemschikken, bakken, bewegingsuurtje, muziekuitvoeringen, lezingen en naar wens wandelingen in tuin en aangrenzend park. De maaltijden zijn goed verzorgd. De zorg is uitstekend. 

 

Villa Molenenk doet zijn naam eer aan. Ik heb mijn verblijf van enkele weken ervaren als zeer prettig.Zeker een aanrader voor een ieder die tijdelijk of langdurig zorg nodig heeft. De persoonlijke aandacht is buitengewoon.De termen rust, regelmaat en reinheid staan hoog in het vaandel. Alle disciplines werken goed samen en vormen een hecht en plezierig team. Bovendien is het zorgdossier voor de familie op ieder moment inzichtelijk.Het uitgangspunt dat men in een prettige omgeving eerder herstelt blijkt hier voor mij te werken.Het eten is voortreffelijk, elke dag een bijzonder drie-gangenmenu. De familie kan altijd mee eten ,mits je dit vooraf aangeeft. Ik was er in de periode van kerst en er is zeer veel aandacht besteed aan de aankleding en sfeer! Kortom als je zorg nodig hebt is dat niet leuk maar Villa Molenenk maakt dat een stuk dragelijker en prettiger! Een hele geruststelling voor de familie.Dank voor de goede zorgen , ook namens de familie! Alles bijzonder goed in orde en prettige sfeer.

 

Reactie naar Domus Magnus Villa Molenenk

Hebt u als bezoeker van onze website Zorghotels.eu een vraag, klacht of wens voor deze accommodatie? Laat dan een reactie achter en verstuur deze naar de accommodatie en ons.