Domus Magnus Villa Molenenk
Exclusief
In de omgeving van: stadspark
HZ
 
Laan van Borgele 7
7414 GS   Deventer
, Nederland
Toon Zorgverzekeraars Verberg Zorgverzekeraars

Als herstelhotel geaccepteerd door de volgende zorgverzekeraar(s):

Selecteer hieronder uw zorgverzekeraar en neem kennis van hetgeen hij vergoedt.

ASR
ONVZ
Zorg & Zekerheid
ENO
Zilveren Kruis

Bijzondere voorzieningen van deze rolstoelaangepaste zorgvilla in Deventer, Overijssel

N.B.: de weergegeven maten in de plattegronden van de slaapkamer en de badkamer geven de afstand aan tot het eerste vaste of moeilijk verplaatsbare obstakel.

Parkeerplaats

Entree

Algemeen toilet

Algemene ruimten

Lift

Rolstoeltoegankelijk is/zijn bovendien:

Algemeen

Slaapkamer (Aangepast)

Badkamer

Op een lommerrijke plek in Deventer heeft Domus Magnus in september 2017 de deuren geopend van de nieuwe locatie Villa Molenenk. De luxe woonzorglocatie is in klassieke stijl gebouwd en staat op de plek van de oude Villa Molenenk - een bekende facade in Deventer.

 

Villa Molenenk ligt op een groot eigen landgoed van 1,5 hectare, dat grenst aan het monumentale stadspark Het Nieuwe Plantsoen. Vanuit de openslaande deuren loopt u zo de tuin en het park in. Rondom de villa zijn diverse terrassen aangelegd met zitjes. Het historische en mooi gerestaureerde centrum van Deventer ligt op een paar minuten rijden. Rondom Deventer zijn schilderachtige IJssel-plaatsen als Wijhe, Olst en Zutphen te vinden. Deventer is via snelweg A1 makkelijk bereikbaar voor bezoekers.

Reactie naar Domus Magnus Villa Molenenk

Hebt u als bezoeker van onze website Zorghotels.eu een vraag, klacht of wens voor deze accommodatie? Laat dan een reactie achter en verstuur deze naar de accommodatie en ons.