Residence Chateau
Comfortabel
Z
 
Kanaalweg 3
2584 CC   Den Haag-Scheveningen
, Nederland

Bijzondere voorzieningen van deze rolstoelaangepaste zorgresidentie in Den Haag-Scheveningen, Zuid-Holland

per 01/02/2011
N.B.: de weergegeven maten in de plattegronden van de slaapkamer en de badkamer geven de afstand aan tot het eerste vaste of moeilijk verplaatsbare obstakel.

Parkeerplaats

Entree

Algemeen toilet

  • Onderrijdbare wastafel aanwezig: Ja

Algemene ruimten

Lift

Rolstoeltoegankelijk is/zijn bovendien:

Algemeen

Slaapkamer (Aangepast)

Badkamer

  • Onderrijdbare wastafel aanwezig: Ja

Stijlvol resideren

In Residence Chateau verblijft u in een lichte, luxe en warme omgeving met het gemak van zekerheid en zorg. We respecteren uw persoonlijke voorkeuren en bekijken hoe we uw leven kunnen veraangenamen. 

Meer info

residence chatau

 

Verzorgd wonen op niveau

Het zorgteam van Residence Chateau staat 24 uur per dag, zeven dagen in de week voor u klaar. Wij kunnen hoogcomplexe zorgvragen beantwoorden. Niets is ons vreemd, wij respecteren uw wensen. Dagelijks hebben wij contact met u als bewoner om te bespreken hoe wij uw leven kunnen vergemakkelijken. Dat varieert van vragen over uw medicatie tot het begeleiden naar een afspraak in het ziekenhuis.

 

Als het geheugen minder wordt

Residence Chateau biedt u, ook als het geheugen wat minder wordt, een respectvolle omgeving die aansluit bij uw sociale achtergrond. Onze medewerkers signaleren, observeren en leveren de benodigde zorg wanneer zich problemen als de ziekte van Alzheimer of dementie voordoen.

 

We geven persoonlijke aandacht en hebben oog voor de emotionele aspecten. Ook bieden we u een dag-structurering met aandacht voor wat u altijd belangrijk heeft gevonden. Residence Chateau is geen institutionele, maar een huiselijke omgeving. Keuzevrijheid, openheid, geborgenheid, veiligheid en respect hebben wij hoog staan. De wetenschap dat u in Residence Chateau kunt blijven wonen, ongeacht de ontwikkeling van zorgbehoefte, is voor u en uw familieleden een geruststellende gedachte. Ons doel is om het u als bewoner, in alle omstandigheden, zo comfortabel mogelijk te maken. 

 

Het zorgteam van Residence Chateau richt zich ook op terminale zorg.

 

Inzicht in de kosten

Aan het wonen in Residence Chateau zijn uiteraard ook kosten verbonden voor de huur van het appartement, de geleverde zorg en de service. Om u een indicatie te geven van deze kosten: de maandelijkse huur is vanaf € 3.200,– inclusief servicekosten. Indien u een afspraak maakt voor een bezichtiging, bespreken we graag met u de mogelijkheden.

 

www.residencechateau.nl

tel: (070) 306 60 60

Reactie naar Residence Chateau

Hebt u als bezoeker van onze website Zorghotels.eu een vraag, klacht of wens voor deze accommodatie? Laat dan een reactie achter en verstuur deze naar de accommodatie en ons.