Warande Verpleeghotel Bovenwegen
Comfortabel
H
 
Heideweg 2
3708 AT   Zeist
, Nederland
Toon Zorgverzekeraars Verberg Zorgverzekeraars

Als herstelhotel geaccepteerd door de volgende zorgverzekeraar(s):

Selecteer hieronder uw zorgverzekeraar en neem kennis van hetgeen hij vergoedt.

  Achmea groep

Bijzondere voorzieningen van dit rolstoelaangepaste zorghotel in Zeist, Utrecht

N.B.: de weergegeven maten in de plattegronden van de slaapkamer en de badkamer geven de afstand aan tot het eerste vaste of moeilijk verplaatsbare obstakel.

Parkeerplaats

Entree

Algemeen toilet

  • Onderrijdbare wastafel aanwezig: Ja

Algemene ruimten

Lift

Rolstoeltoegankelijk is/zijn bovendien:

Algemeen

Slaapkamer (Aangepast)

Badkamer

  • Onderrijdbare wastafel aanwezig: Ja

Meer info

Vakantie/paar dagen elders 

Personen die op grond van een CIZ-indicatie recht hebben op bepaalde vorm van zorg in het kader van de AWBZ behouden dit recht als zij in Nederland elders dan thuis verblijven. Te denken valt hierbij o.a. aan vakantie in dit hotel.

 

Revalidatie
Het is van belang dat aanvullend verzekerde ziekenhuis-patiënten bij de besluitvorming over revalidatie - wellicht in dit herstelhotel - na ontslag uit het ziekenhuis de regie in eigen hand houden.
 

Wij bevelen daarom aan om hierover tijdig, vóór opname, contact op te nemen met de administratie van de Warande of met onafhankelijk adviseur Marleen van Sambeek, bereikbaar via Zorgsam

 
Het bovenstaande geldt evenzeer voor diegenen die van plan zijn om zich in een zelfstandig behandelcentrum (zbc) of privé-kliniek te laten behandelen.

Reactie naar Warande Verpleeghotel Bovenwegen

Hebt u als bezoeker van onze website Zorghotels.eu een vraag, klacht of wens voor deze accommodatie? Laat dan een reactie achter en verstuur deze naar de accommodatie en ons.